Art of Beauty

Schoonheidssalon en massage

Permanente make -up

Met een flinterdunne naald wordt een speciaal veilig pigment in een passende kleur, vlak onder het huidoppervlak aangebracht. PMU is de manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lippen altijd perfect op orde te hebben zodat u niet meer hoeft te tekenen. Perfect onder alle omstandigheden; tijdens het zwemmen, sporten,in de sauna en 's ochtends bij het opstaan.

Anders dan bij tatoeages, vervaagt permanente make up omdat deze minder diep in de huid wordt gezet. Gemiddeld blijft de pigmentatie 2 tot 5 jaar mooi. Geleidelijk aan vervaagt dit en kan er een nabehandeling worden gedaan.

Novoxx pigmenten

Novoxx is een extract dat wordt gewonnen uit de schelp van oesters. Novoxx wordt al enkele jaren met succes in de medische wereld toegepast bij bottransplantaties, kunstheupen en andere implantaten. Het voorkomt afweerreacties en ontstekingen. Het werkt als een natuurlijk antibioticum. Het microscopisch fijn gemalen poeder biedt talrijke positieve eigenschappen zonder negatieve reacties te ontketenen.

 

Nog meer voordelen van Novoxx:

  • Het fijne, witte, gemalen poeder is huidvriendelijk en veroorzaakt geen irritatie.

  • Novoxx vervangt een deel van het pigment in de kleuren en verhoogt de helderheid.

 
wenkbrauw.jpg

Wenkbrauen

Mooie wenkbrauwen zijn een lust voor het oog. Ze geven het gezicht een krachtige en karaktervolle uitstraling. Door middel van een techniek waarbij de haartjes nagebootst kunnen worden, krijgt u prachtig natuurlijk ogende wenkbrauwen. Hierbij wordt gekeken naar de haarkleur, huidskleur en ogen. Ook de vorm van uw hoofd speelt hierbij een rol. Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen heeft, kunnen we deze haartje voor haartje weer opbouwen. Als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit worden opgevuld zodat het nagenoeg niet meer zichtbaar is. Als u zelf al een goede wenkbrauw heeft, maar deze voller wil laten ogen, is dit ook een prachtig resultaat! De vorm kan ook worden aangepast zodat er een ietwat liftend effect wordt gecreeërd. Kortom; er zijn eindeloze mogelijkheden met deze methode.

 

Eyeliner

Er kunnen verschillende eyeliners gezet worden en op verscheidene manieren. Hieronder zal ik een paar beschrijven en als u een andere vorm wenst dan genoemd is, is dat altijd bespreekbaar. 

Eyeliner normaal: is een lijntje wat gezet wordt tegen de wimper rand aan en in overleg met de klant wordt deze lengte bepaald en uiteraard ook de kleur. Kleuren kunnen verschillen van zwart, donkerbruin voor een iets zachtere uitstraling, tot mooi marineblauw of prachtig groen. Deze laatste twee kleuren erg mooi bij een zelfde kleur iris. Onder en boven behoren beide tot de mogelijkheden.

Eyeliner extra dik: is voor degene die vaak eyeliner dragen. Dit is een mooie vollere lijn die strak kan eindigen, of bijvoorbeeld in een vleugel voor een amandelvormige oogopslag. Ook hier zijn uiteraard de vormen en kleuren bespreekbaar.

Infralash eyeliner: zijn minuscule stipjes die tussen de wimper haartjes worden gezet. Dit geeft een zeer natuurlijk resultaat. Deze techniek geeft het effect van volle wimpers en zal gelijk uw ogen laten spreken. De wimper aanzet oogt voller en krachtiger maar lijkt niet op make-up. Hierdoor is dit geschikt voor mannen en vrouwen.

Eyeliner duo kleur: is een eyeliner die twee kleuren omvat. De eerste lijn wordt tegen de wimper rand aangezet en bij de tweede behandeling wordt de duo kleur daar bovenop aangebracht. Door de duo kleur krijgt de eyeliner nog meer contrast, de ogen spreken hierdoor erg mooi. 

 
lippen.jpg

Lippen

Lipcontour / lipliner: Deze techniek is ideaal om de mond weer vol en strak te maken. Deze lijntjes kunnen met heel natuurlijke zachte kleuren worden gezet, maar ook met volle, diepe kleuren. 
 

Full lips / volledig ingekleurd: Hiermee is het mogelijk om een heel nieuwe, natuurlijke mond te creëren. Desgewenst kan de eigen lip lijn vergroot of gecorrigeerd worden. De full lips techniek is dé oplossing voor veel lip problemen.